PYSKATY - BEZ GRANIC + (..)

Hajmat Brat

PYSKATY - BEZ GRANIC + (..)

Postprzez Patryk » 29 Kwi 2010, 11:27

PYSKATY - BEZ GRANIC ft.FOKUS,MAŁOLAT,ŁONA,FU,MES,TOMIKO,TERMANOLOGY,O.S.T.R.,ERO,ELDO

"A to żeś jes ze Silesii to powód do nojwiynkszyj dumy."
Image
Awatar użytkownika
Patryk

Dołączenie: 13 Sty 2010, 16:18
Miejscowość: Katowice-Szopienice

Re: PYSKATY - BEZ GRANIC + (..)

Postprzez ProfessorX » 29 Kwi 2010, 21:40

Jak dla mnie chujnia. Fokus i ten koleś w 4:55 co wchodzi jedynie dali rady. Ten wiejski rap TERMANOLOGY też tu pasuje jak pięść do oka. Napewno nie kojaży mi się to z klimatem YO MTV Rap's z VHS 96' tylko z polskim hip-hop. Poza tym ludzie teraz poznają sie na portalach społecznościowych a potem se nagrywają kawałki każdy u siebie w domu, łączą zwroty i powstają takie gnioty.
O teletysku to już nie pisze.
Image
Awatar użytkownika
ProfessorX

Dołączenie: 20 Gru 2009, 11:34

Postprzez zdmreprezent » 07 Lip 2010, 09:45

cos mi sie wydaje ze kolega wyzej jest internetowym hejterem skoro pisze ze ten kawalek jest gniotem koles co wchodzi w 4:55 to ero i trzeba byc do tylu z polskim rapem zeby nie znac jego ksywy. Moim zdaniem numer pierwsza klasa wszyscy na dosc wysokim poziomie pozdro dla prawdziwych sluchaczy
zdmreprezent

Dołączenie: 07 Lip 2010, 09:39

Postprzez ProfessorX » 23 Lip 2010, 14:01

zdmreprezent napisał(a):cos mi sie wydaje ze kolega wyzej jest internetowym hejterem skoro pisze ze ten kawalek jest gniotem

Naprawdę trzeba być hejterem żeby uważać, że ten kawałek jest gniotem? A może trzeba być debilem żeby uważać, że żeby uważać, że ten kawałek jest gniotem trzeba być hejterem? Jak myślisz?
zdmreprezent napisał(a):koles co wchodzi w 4:55 to ero i trzeba byc do tylu z polskim rapem zeby nie znac jego ksywy

Jestem do tyłu z polskim rapem właśnie dlatego że najpierw trzeba się "przedostać" przez 100 pseudo MCs żeby trafić na takiego ERO.

Słuchałem teraz jeszcze raz właśnie. Ciężko jest wytrzymać cały trak, ale jeszcze zwrotka Łony mi siadła powiedzmy.
Image
Awatar użytkownika
ProfessorX

Dołączenie: 20 Gru 2009, 11:34

Powróć do Rapsy Ślonskie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość